juni 17, 2024

Beskyt din dyre telefon med et Huawei p10 lite panserglas

Telefoner er ved at blive mere og mere nødvendige. Og det er da på mange måder også forståeligt hvorfor, for smartphones er jo nu ved at blive tættere på egentlige computere, end de er tætte på telefoner. Hvis du vil have den nemmeste måde at tjekke din bank mens du køber billetter til bussen, og snakker med dine venner eller familie, så er der altså ingen bedre måde at gøre det på, end med en god telefon. Men ved du hvad, der er så chokerende? Det er, at folk virkelig bare er lige glade med deres telefoner. Der er så mange mennesker, som vælger ikke at beskytte deres telefoner. Og når de så kommer til at tabe den (som man altid gør før eller senere) så står de måbende og spørger ’Hvordan kunne det ske?!’ I denne artikel vil jeg kort og godt forklare dig, hvordan du kan undgå dette scenarie.  Det skal jeg sige dig: Huawei p10 lite panserglas

 

Alle telefoner skal udstyres med panserglas

Den eneste reelle måde man virkelig kan undgå sådanne problemer er altså, at give sin telefon lidt ekstra beskyttelse. Det er noget, som producenterne ikke vælger at lave, og det er nok ikke fordi de ikke vil lave stabile telefoner, men det har mere at gøre med, at de bliver nødt til at gå på kompromis med et eller andet for at få det design, de så gerne vil have. Kig for eksempel på den nyeste iPhone X eller en Samsung S8, eller endda Huawei P10 lite. Det er alle hamrende flotte telefoner, virkelig, men de er altså bare ikke særlig godt bygget til dig, som kommer til at tabe din telefon en gang eller to. Og det er ikke særlig godt, for medmindre du er ualmindeligt varsom, eller at du er hamrende rig, så kommer du til at tabe din telefon før eller senere, og det kommer til at gøre ondt, for det er ikke billigt at få dem repareret.

Og det kommer ikke til at blive billigere at få dem repareret, nogensinde. Med den nuværende trend til at skifte telefonskærme over til ”bezel-less” versioner (det vil sige uden ramme), så bliver det altså sværere og sværere for tærtiere reparatører at kunne reparere telefonerne. Dette er meget problematisk, for det betyder at man skal til at gå til en officiel reparatør, og det kan altså koste op mod lige under halvdelen af hvad din telefon koster. En af mine gode venner kom til at tabe sin Samsung S8 en gang, og han skal altså af med 3000 kroner for at få skærmen repareret.

 

Få dit panserglas til Huawei p10 lite i dag

Det er altså en rigtig god ide, at investere lidt penge i sådan et panserglas. Det betyder ikke, at du skal til at behandle din telefon som en basketball, men det gør i hvert fald, at de forhåbentligt få gange du kommer til at tabe din telefon, så sker der ikke alt for store skader. Det er noget, som kommer til at spare dig store penge i fremtiden.

Og til dem af jer, som vælger ikke at gøre det, må jeg simpelthen spørge hvorfor? Altså medmindre I har penge nok til at være fløjtende lige glade, så er der altså ingen grund til, at gå rundt med en Huawei P10 lite og ikke have et panserglas til den. Det koster næsten ingenting at få på, du kan selv sætte det på, og du kan altid tage det af igen hvis du vil. Hvis du vælger ikke at gøre det skal du altså være klar på, at du måske skal punge ud til dyre reparationer.