juni 17, 2024

Sådan holder du det perfekte baby shower for din veninde

Det kan godt være, at mange anser det for at være endnu en amerikansk tradition, der har invaderet Danmark. Men er det i virkeligheden så slemt? Endnu en undskyldning for at feste, glædes, samles og give eller modtage gaver – det kan da kun være positivt! Traditionen omkring baby shower bliver i stigende grad mere populært i Danmark. Det er dog alligevel ikke så udbredt, at alle har deltaget i et og at der derfor er nogle alment kendte normer og traditioner forbundet med det, ligesom der er ved bryllupper og lignende.

Der skal være styr på alt fra servietter til baby showeret, mad og underholdning. I denne artikel kan du få nogle gode bud på, hvordan du kan holde det perfekte baby shower for din veninde, som hun aldrig vil glemme.

Hvad går et baby shower ud på?

Et baby shower er typisk en festlig komsammen for kvinder, hvor man hylder den kommende mor og giver hende gaver. Nogle vælger at invitere mændene også, men det mest almindelige er, at det kun er for kvinder. Her skal man naturligvis gøre, hvad man finder rigtigt i forhold til den kommende mor.

Et baby shower er sjældent en særlig formel begivenhed. Det der typisk præget af sjov snak omkring børn og fødsler, og så er der generelt set en rar og afslappet stemning. Det er meget normalt, at man laver nogle lege eller en eller anden form for underholdning, som får smilene frem hos gæsterne. Det kan eksempelvis være, at man skal sætte ble på en dukke med bind for øjnene, og så vinder den hurtigste.

Traditionen tro, så har man også en gave med til den kommende mor. Det er gerne lidt forskelligt lækkert til både mor og baby. Det kan eksempelvis være noget, man selv har stået og manglet og derfor ikke havde tænkt på selv, da man fik barn. Det kan være en lækker gavekurv med bleer, lidt babytøj eller legetøj. Nogle bruger også at give et wellness gavekort til mor eller en biograftur til det kommende forældrepar.

Sådan får du pyntet op med pynt og servietter til baby shower

Når der skal være fest, så skal der selvfølgelig også være de rette rammer for det. Nogle gange ved den kommende mor, at der skal være baby shower. Andre gange, så bliver hun overrasket af familie og venner. Når du skal arrangere en fest, så skal der naturligvis også pyntes op, så man ikke er i tvivl om, at der er fest.

De fleste kvinder – og især kommende mødre, går meget op i pynt og lignende, som har noget med deres børn at gøre. Sørg derfor for, at give den kommende mor en vaskeægte WOW-effekt, når hun træder ind i rummet. Giv den hele armen med alt fra balloner til servietter til baby shower.

Køb søde og billige servietter til baby shower på nettet

Man kan købe de sødeste servietter til baby shower på nettet. Kender i endnu ikke kønnet, så er det selvfølgelig smartest at gå efter de neutrale farver. Kender i kønnet, kan i vælge mellem ensfarvede servietter eller servietter med tryk. Hvad er dog mere bedårende end søde motiver med nuttede bamser i lyserød eller lyseblå?

Køber man servietter til baby shower på nettet, så kan man typisk i samme webshop finde andet tilbehør og pynt til baby shower, som matcher de valgte servietter. Det vil blot gøre pynten endnu mere spændende og betagende.

Snacks og lækkerier til baby showeret

Med hensyn til mad, så serveres der sjældent tunge måltider til denne begivenhed. Her er typisk tale om små bidder af forskellige ting, jordbær med chokolade, nuttede cupcakes eller en sjov kage med fondant.