juni 17, 2024
Strømforsyning

PDS til ethvert behov

PDS kabler i god kvalitet

 

Vi er en it-virksomhed i rivende udvikling, og vi har måttet lære på den dyre måde, at der er stor forskel i leveringstider og kvalitet, selv når det gælder noget så simpelt som et PDS kabel. For i it-verdenen er der ikke noget, der i bund og grund er simpelt. Tværtimod, er det meste komplekst.

Et PDS kabel eller helt præcist et PDS patchkabel kalder man også et netværkskabel. Kablet forbinder en enhed som en computer med en Hub/Router eller Switch. Og det er vigtigt, at kvaliteten er perfekt, for et kabel er som leddet i en kæde, og alle ved, at en kæde ikke er stærkere end det svageste led.

Kvalitet er derfor afgørende for at vores kunde ikke oplever nedbrud, fordi det ville falde tilbage på os.

Forskellige PDS kabler

Pds kabel

Vi har hos Optopro fundet en leverandør, der kan give os det fulde sortiment, og der er virkelig mange forskellige typer og betegnelser at forholde sig til. Det kan godt være en smule forvirrende, men hvis man holder tungen lige i munden, så kan man godt følge med.

For eksempel kan man vælge mellem UTP og S/FTP netværkskabler – og dem kan man igen få i forskellige kategorier.

UTP betyder Unshielded Twisted Pair, altså uskærmede ledninger. Det gør dem fleksible og bløde og tyndere.

Et S/FTP kabel er skærmet dobbelt. Altså kablet er både med en indre skærm og en ydre skærm om alle lederne. En S/FTP type har i modsætning til en F-FTP type en flettet skærm.

Man har forskellige typer, fordi nogle gange vil man gerne undgå den interferens, der kan opstå, når flere kabler ligger tæt sammen.

PDS på rulle

 

Vi har også ofte købt PDS kabel på rulle, så vi på den måde har kunnet vælge helt på egen hånd, hvor langt kablet skulle være.

Som installatør er det vigtigt, at vi har friheden til at vælge, og vi eftermonterer så blot et RJ45 stik i kablets ende.

Når det er gjort, er der ingen synlig forskel i forhold til et helt almindeligt netværkskabel.

Supergod rådgivning

Selvom vi er professionelle it-installatører, så bliver vi også i tvivl nogle gange. Når det sker, så kontakter vil Optopro, der altid leverer på rådgivning også.

Det erfarne og meget tålmodige personale, har altid kunnet hjælpe os videre, så vi har kunne komme i gang med at installere det aktuelle PDS-kabel hos vores kunde.