juni 17, 2024

Få et event website og imponer de besøgene

Det er ikke nemt at skulle holde en event. Der er så mange forskellige ting man skal tage sig af og få til at passe sammen, at det nogle gange mere ligner at sammensætte et kæmpestort puslespil frem for noget andet. Det er en problemstilling vi forstår alt for godt, og det er netop derfor vi rådgiver forskellige folk der skal holde deres egne events således, at de kan holde en event som vil imponere deres besøgende og virkelig få det til at stå klart, hvad det er de kan gøre for de besøgende. Om det er en konference du skal holde for en eller anden specielt industri, eller en event til at lancere et produkt eller få fat i investorerne, så er det hele her. Med et fedt event website kan du nemlig rigtig gøre det klart, hvad du kan gøre for de forskellige besøgende. Derudover er det også en rigtig god måde at sørge for, at alle de besøgende får et rigtig godt overblik over hvad din event tilbyder og hvordan de kan få den fulde oplevelse ud af det. Det gør også organisering af flere forskellige ting så meget lettere, at det næsten ikke kan betale sig ikke at investere lidt penge i at sætte sådan et website op. Sidst men ikke mindst får det også din event til at se meget mere professionelt ud. Med et fedt event website bliver det helt klart for de besøgende, at det her en event man bare skal til.

Det er derudover ikke bare en lille niche. Stort set alle de store events som konferencer og lignende har deres egne hjemmesider til at lade deres besøgende organisere hvad de helt præcis har tænkt sig at gøre og hvad de skal besøge. Tiderne hvor man ville gå rundt med en pamflet fire-tyve-syv er ovre, nu er det nemlig meget nemmere blot at besøge en hjemmeside for at se, hvornår det egentlig er, at de forskellige shows starter. Det er noget alle de store virksomheder gør, fra Disney til Nestlé. Jeg tror faktisk at fra Forbes 500 listen vil du kun finde en håndfuld af virksomheder som ikke gør brug af disse services når de skal holde deres egne events (hvis der overhovedet er nogen virksomheder på listen som ikke gør det). Du kan klikke her for at læse mere.

Men er det så ikke dyrt at få et event website?

Jeg ved hvad du tænker. Jeg sidder og snakker om ting som Forbes 500 listen og så videre. For langt de fleste af os er vores virksomheder eller events nok ikke helt på samme plan, men det betyder på ingen måde, at man skal holde sig fra at holde disse events og have event website til det. Det er nemlig overhovedet ikke særlig dyrt at sætte op, og der er et stort valg af muligheder som lader dig skræddersy de tjenester du vil have til din hjemmeside således, at du får netop de ting du gerne vil have uden at have alt det andet ”fedt” med, som andre virksomheder måske vil have.

Så hvis du skal holde en event eller en konference, så skal du altså gøre dig nogle tanker om det måske kunne være en god ide, at hyre nogle services som lader dig udnytte det fulde potentiale af din event. Ikke nok med, at det gør det nemmere for dine besøgende (og derfor også gør det til et bedre event for dem), så gør det også dit arbejde en hel del nemmere fordi du ikke behøver gå og tage dig af alle de ting som en lille app eller en event ville kunne gøre for dig.