juni 17, 2024

Baby Born dukker

Mange børn elsker at lege med dukker, og det er der mange forskellige grunde til. Det kan være dejligt at føle, at man passer på noget, og en dukke er umiskendeligt mere noget man passer på, end en traktor. Det er i hvert fald på en anden måde. Børn kan identificere sig med Baby Born dukker, fordi de ligner dem selv, da de var babyer. Der er også mange børn, der bliver særligt interesserede i Baby Born dukker, når der er en ny baby på vej i familien. Det er en måde at være med i projekt familieforøgelse og at forberede sig på at der snart kommer en baby. Baby Born dukker adskiller sig fra andre dukker ved, at de skal passes som almindelige babyer. Dukkerne lægger altså op til, at man leger, at man er “rigtig” forælder, hvor det er lidt noget andet, når man leger med sine bamser eller andre dukker.

Børn leger at de har en ægte baby

Med en Baby Born dukke kan dit barn udleve sin fantasi om at være forælder, tage ansvar, pusle og have en baby. Det er der rigtigt mange børn, der godt kan lide. Det er dejligt, at passe på et lille væsen, og det minder dem om, at de var babyer for ikke så længe siden. Sidst men ikke mindst leger barnet med sin Baby Born dukke, at de er forældre. Ligesom barnets egne forældre var det for dem selv. Baby Born dukkerne gør opmærksom på, når de er sultne, skal tisse, skal have skiftet ble eller skal leges med. Dermed bliver dukken meget virkelig, og det kan mange børn rigtigt godt lide. Du kan købe en masse tilbehør til Baby Born dukker. Ligesom almindelige babyer, har Baby Born dukker brug for sutteflasker, pusleborde og meget mere. De nyeste Baby Born dukker kan kommunikere med lyde, lys og bevægelser. Det er helt vildt, hvad den moderne teknologi kan gøre ved et traditionelt legetøj – som dukker jo er.

Mange forskellige slags Baby Born dukker

Der er mange forskellige slags Baby Born dukker, for deres findes jo mange forskellige slags børn. Nogle børn kan bedst lide at lege med en type dukke og nogen en anden. Forskellen kan blandt andet være, om barnet godt kan lide legetøj, der kommunikerer meget eller lidt, og hvordan Baby Born dukken skal se ud. Der er masser af tilbehør til Baby Born dukker. Du kan finde alt fra bæreseler til bleer, barnevogne, pusletasker og fødevarer. Dit barn kan have sin dukke med overalt ved hjælp af tilbehøret. Noget af det allervigtigste, når vi taler om legetøj, er naturligvis sikkerhed. Og med de meget komplicerede Baby Born dukker er der naturligvis ekstra fokus på sikkerheden. De er gennemtestede og en garanti for, at alle de elektriske funktioner fungerer korrekt, og at du kan lade dit barn lege alene og uden fare.

 

Baby Born dukker stimulerer dit barns fantasi og giver dem lov til at lege forældre, større søskende eller barnepige. Mange børn elsker det scenarie, og nu er det altså muligt at udleve med Baby Born dukker. Det er spændende for barnet at kommunikere med sin Baby Born dukke og opleve de reaktioner, der kommer fra dukken. Hvis dit barn elsker dukker, og du gerne vil give det noget lidt ekstra, skal du gå efter en Baby Born dukke. De har masser af funktioner og mange timers leg foran sig. Undersøg det store udbud af Baby Born dukker og tilbehør og find det, dit barn vil blive allermest glad for. Find baby born dukker her.