juni 17, 2024

Tag børnene med i køkkenet med en Kiddikutter

Hvis du i en travl hverdag skal nå at lave mad til hele familien og være sammen med dine børn inden de skal i seng, så er det en god idé, at tage børnene med i køkkenet. Det har du sikkert tænkt på i mange omgange, men i køkkenet er du dog sikker på at finde en række farlige redskaber, perfekte til at skære i små børnefingre. Det kan selvfølgelig afskrække enhver forælder fra at inddrage deres børn i madlavningen og derfor bør du tjekke Kiddikutter børneknive ud.

 

Kiddikutter-knive er sikre børneknive, der er designet til, at børn på tre år eller derover, med sikkerhed, kan være med i køkkenet. Med en børnevenlig og praktisk Kiddikutter kan du altså tage børnene med i køkkenet uden at bekymre dig om skader. På den måde kan du få hjælp til madlavningen samtidig med at du får ekstra kvalitetstid med dine børn. Det særlige ved denne type kniv er, at den ikke skærer, som alle andre knive, men nærmere saver, og dermed opnås en mere sikker skærebevægelse. Den har afrundede takker og en rund spids, der ligeledes forhindrer, at kniven kan stikke. Derfor bruges Kiddikutter børnekniven også i åbne fængsler, til synsbesværede og andre nybegyndere i køkkenet. Kniven fås i fire farver, så dit barn kan vælge netop den farve de ønsker.

Børnene får meget ud af at bruge børneknive fra Kiddikutter

Kiddikutter-kniven sørger først og fremmest for masser af sjov i køkkenet under sikre forhold. Du kan som forælder i højere grad inddrage dine børn i madlavningen, I kan hygge jer undervejs og du og dine børn vil opleve mere hygge og mindre stress i køkkenet. Det kan yderligere skabe mere overskud i forhold til madlavningssituationen – både for dig som forælder, men også for dine børn. Desuden er børnekniven medvirkende til, at børnene får større selvtillid i køkkensammenhænge. Det skyldes håndterbarheden og oplevelsen af, at de hjælper med madlavningen. De opnår en større selvstændighed og følelse af, at de kan bidrage med noget.

 

Børn er ofte kritiske overfor den mad, der serveres, hvis de ikke præcis kan se, hvad det indeholder. Det er et problem mange børnefamilier står med og en uoverskuelig kamp, der for nogen skal tages hver eneste dag. Med en Kiddikutter kan børnene selv være med til at lave maden og de har derfor både set hvordan det er blevet til, samt hvilke ingredienser der er i. Derfor kan børnekniven og inddragelsen af børnene i madlavningen, måske endda hjælpe til, at gøre dem mindre kræsne og kritiske overfor aftensmaden.

 

Kiddikutter-kniven virker nøjagtigt som en voksenkniv, og hjælper dermed til, at børnene kan træne deres skæremotorik. Børnekniven skærer uden problemer i både brød, frugt, grønt og kød. Til gengæld kan den heldigvis ikke skære i fingre. Den er mindre god til hårde fødevarer som tykke gulerødder eller kartofler, men det væsentligste er også, at børnene opnår selvtillid, øvelse og træning med skæreteknikker og madlavning.