juni 17, 2024

Skift dit mobilcover til din Huawei

Det er ikke længere muligt på særlig mange telefoner at skifte bagcoveret, som man kunne med de gamle Nokia’er i 00’erne. Så den mulighed for at personliggøre sin telefon er der ikke længere. Til gengæld kan man putte et mobilcover på uden på telefonen, og det kan man ofte få i mange forskellige farver, med mønstre eller i forskellige materialer. Én af de telefoner, hvor der er rigtig mange muligheder, er Huawei-telefonen. Det er ikke svært at finde hverken mobil-covers eller andet tilbehør til sådan en telefon. Man skal bare kigge de rigtige steder. Og med lidt hjælp kan man finde det helt rigtige og personlige cover til sin telefon.

 

Mange forskellige covers

Og der findes rigtig mange forskellige covers derude. Fordi markedet har ændret sig, har mange selvfølgelig specialiseret sig i at udvikle og producere covere til de forskellige telefoner. Og én af de telefoner er Huawei og de modeller, der hører med hertil. Men det kan være svært at vælge, så inden man køber, kan man lige overveje ganske kort, hvad man egentlig er til, og hvilket udtryk man gerne vil have, at ens telefon giver.

Eksempelvis kan man overveje, om det bare er for beskyttelsens skyld, at man gerne vil have et cover på. Så skal man måske vælge et meget neutralt ét i farverne – et gennemsigtigt, hvidt, sort eller gråt. Hvorimod hvis man ønsker at give et indtryk af, hvem man er, så skal man måske vælge et cover med en masse farver eller et flot mønster, som siger noget om dig, og som du synes, passer godt til dig.

Det kan også være, at du er den praktiske type. I så fald skal du ikke bare nøjes med et almindeligt cover. Man kan nemlig også få et cover, der går hele vejen rundt om telefonen, et såkaldt etui. Og selvom det måske lyder lidt kikset, så er det faktisk virkelig praktisk. Heri kan du blandt andet have dine kort, så du slipper for at slæbe hele din pung med i byen, men i stedet bare kan nøjes med din telefon.

Desuden slipper du for ridser i skærmen, fordi den hele tiden er beskyttet af et stykke stof eller læder. Og frygt ej, også etuierne kan man få i rigtig mange forskellige farver, så du ikke behøver føle dig som en praktisk gris, men kan vælge et etui, der passer til din personlighed.

 

Tilbehør

Men det er ikke kun covers til din Huawei-telefon, det flyder med derude. Der er mange slags tilbehør, og det er alt sammen tilpasset din model af telefonen. Det kunne for eksempel være en powerbank, så du kan lade din telefon op uden et strømstik. Også de findes i forskellige farver og størrelser, alt efter hvor meget du bruger dem.
Eller der findes forskellige holdere til din telefon, som du kan sætte op i bilen, så du kan snakke i telefon, når du kører bil eller have GPS’en slået til på din telefon. Også disse er tilpasset til telefonen. Og så findes der selvfølgelig også forskellige beskyttelsesglas til telefonerne, der er tilpasset den enkelte model.

Og alt efter hvilken mode af Huawei-telefonen, du har anskaffet dig, så findes der forskelle covers og etuier. Nogle kan fås i blå med prikker på, og andre kan du købe flere nuancer af pink til telefonen. Det er helt op til dig som ejer at beslutte, hvad der passer bedst til din telefon og til din personligthed.

Du kan finde en masse forskelligt tilbehør og et kæmoe udvalg af covers lige her: https://leveso.dk/huawei-tilbeh%C3%B8r