juni 17, 2024

Hvidevarer i god kvalitet

Er du på udkig efter nogle nye hvidevarer til hjemmet eller har brug for at få repareret noget? Så kan du altid kontakte Daugård El, som både sælger og reparerer hvidevarer i Juelsminde, Vejle og Hedensted. Personalet i disse byer får utrolig meget ros fra kunder, idet de gør alt for at hjælpe deres kunder. Kunden kommer altid i første række, så hvis noget skal repareres, så kommer de hurtigt og fikser problemet. Hvis du gerne vil vide noget mere om enten køb eller reparation af hvidevarer, så kontakt en af butikkerne i Vejle, Juelsminde eller Hedensted.

Værd at vide om hvidevarer:

Hvidevarer er et bredt begreb og dækker over emhætter, kogeplader, komfurer, køleskabe, frysere, køle/-fryseskabe, opvaskemaskine, ovne, tørretumbler, vaskemaskiner, industri samt tilbehør til dette. Kvalitet, pris og holdbarhed er faktorer, der er vigtige, når der skal købes nye hvidevarer. For mange gælder det om, at kvaliteten er i top, idet et godt mærke er med til, at holdbarheden er længere. Hvidevarer har forskellige egenskaber og jo flere egenskaber hvidevaren har, desto dyrere vil det som regel også være. Af kendte mærker kan der bl.a. nævnes Miele, Siemens, Electrolux, AEG, Bauknecht og meget mere. Designet kommer an på mærket, så det gælder om at finde et udseende, som man godt kan lide.

 

Når man køber hvidevarer er der som regel to års garanti, hvis der skulle ske noget med hvidevaren i mellemtiden. Dette betyder, at hvis hvidevaren skal repareres, så kører man ind til den butik, hvorved hvidevaren er blevet købt. Herved ser personalet på problemet og vurderer, om hvidevaren kan repareres eller om det er nødvendigt at give kunden en ny.

Vær opmærksom på hvidevarernes egenskaber:

Når du køber en hvidevarer, så kigger de fleste kunder efter hvidevarens energimærke. A-kategorien er det, som de fleste kunder gerne vil have, idet energiklasse A er de mest energivenlige hvidevarer, som man kan købe.  Energimærkningen blev indført i 1992 og er med tiden blevet en utrolig vigtig fakta, når man skal vælge hvidevarer. Da energiklasse A er det mest miljøvenlige, så er dette naturligvis også med til, at man sparer mest med denne energiklasse. Selvom energiklasse A hvidevarer er lidt dyrere end andre, så vil man i længden spare flere penge end at købe hvidevarer, der ikke har energiklasse A. Ved køb af en hvidevare med energiklasse A sikrer man sig at have en hvidevarer, der skåner miljøet bedst muligt. Idet vi lever i en tilværelse, hvor man skal beskytte miljøet så godt som muligt, så er dette det mest optimale valg.

 

På alle hvidevarer er der en række ikoner, som man skal kende funktionerne på. Det er forskelligt hvad de betyder, alt efter hvilket produkt man kigger på. Med udgangspunkt i vaskemaskiner står der altid angivet hvilket energimærke, der er tale om. Det er her at det samlede energiforbrug bliver målt, hvorved A er det laveste og D det højeste. Derudover er der angivet energiforbrug i kWh pr. år, lydniveau i decibel for diverse vaskeprogrammer samt centrifugeringssevnen, der siger noget om tøjets fugtighed.