juni 17, 2024

Billig shampoo med Argan olie finder du her det gavner

Normalt, sundt hår og hovedbund har en naturlig balance, der forstyrres, hver gang du vasker hår. Normal shampoo indeholder kemikalier i form af sulfater og natriumlaurylsulfat. Disse er identiske med det, der findes i de vaskemidler du gør dit køkken rent med? Det er ’krasse’ sager, som fjerner naturlig fedt fra hovedbunden og ødelægger balancen. Når du bruger balsam og styling-produkter er de som regel fremstillet med et indhold af vaseline og mineralsk olie. De fungerer som en erstatning for de olier, du bare skyller ud af dit hår. Men efter en hårvask sætter kroppen ind med at udskille Sebum for at genoprette den naturlige balance. Håret bliver hurtigt meget fedtet igen. Og nu skal svampen rigtig til at holde fest, for hovedbunden giver nu maksimale betingelser, for fedtet hår. Så kan du starte forfra med at vaske dit fedtede, kløende hår. Håret bliver fedtet, hårsækkene lukker til, man får skæl og kløe, og så er man inde i en ond cirkel, der giver hårtab hos mænd og hårtab kvinder.

Brug Dr. Organic Shampoo Argan med 265 ml

Dr. Organic Shampoo Argan med 265 ml er effektiv mod udtørret hår, der trænger til ekstra kærlighed og pleje. Den modvirker tørt hår og opretholder hovedbundens almindelige balance. Håret få ny næring, fordi denne shampoo lægger en beskyttende hinde over hovedbunden. Den virker i hovedbunden, fordi den genopliver blodcirkulationen, og sikrer hårsækkene og et bedre miljø for håret at vokse i. Forsøg har med tydelighed vist, at Vitalsystemet modvirker selv de værste tilfælde af skæl og svamp.

Dr. Organic Shampoo Argan med 265 ml fjerner fedt, snavs og evt. skæl.Denne shampoo er til normal eller tørt hår og hovedbund. Nu er hovedbunden ren, og du kan nu bruge en god balsam fx den som også kommer fra Dr. Organic den bliver nemt og ubesværet opsuge i håret. Låget på flasken åbnes nemt, håret kan evt. deles op i skilninger, og fordel balsamendirekte på håret. Det er en god ide, at masserebalsamen ind i alt håret med godt cirkelbevægelser. Man skal ikke bruge mere end håret kan opsuge. Shampooen og balsamen fra Dr. Organic købes nemt og enkelt på linket ovenfor. Shampoo og balsam kan bruges hver dag eller flere gange om ugen.

Det er irriterende når det er tørt og livløst prøv da Dr. Organic Shampoo Argan med 265 ml, køb det billigt her nu.